Diffuser armbanden

Om ten alle tijden je favoriete oliën bij je te kunnen dragen zijn deze luxe diffuser armbanden een musthave! Ze zijn er in verschillende kleuren, patronen en kralen om je olie op te druppelen zoals hout of lave stenen. Ook armbanden met jouw sterrenbeeld in stainless steel goud of zilver.

° Verschillende maten ° Hoogwaardige edelstenen ° 24k Gold Plated °

  • Howliet
  • Jaspis
  • Jade
  • Rhodochrosiet
  • Stainless Steel
  • and many more…

Elixer – Soul Stories

Dit is het kleine zusje van de bekende Elixerkaarten. Dit card deck bevat 111 kaarten voor journalling en diepe zielsgesprekken met je dierbaren. Het mooie stevige doosje is verrijkt met een magisch holografisch logo. Tevens heeft het een mooi lint om de kaarten eenvoudig eruit te kunnen nemen.

Waarom dit card deck?

Schrijven of vertellen werkt helend. Je gedachtes en gevoelens op papier zetten of ventileren creëert ruimte in je hoofd. Door van je af te schrijven of praten en te focussen op de positieve dingen in je leven creëer je een andere mindset en een hogere frequentie. Alles is energie en wist je bijvoorbeeld dat dankbaarheid een hoge trilling heeft. Door iedere dag te benoemen waar je dankbaar voor bent, verhoog je je eigen energiefrequentie.

Een bekentenis. Een inzicht of herinnering.
Loslaten. Erkennen.

Olie benodigdheden

Je vindt op deze website allerlei spullen die jij kunt gebruiken in dit avontuur. Of het nu een tasje of koffer is om jouw olie flesjes te bewaren, een keramische diffuser of fancy rollers om je olie in te doen. We hebben van alles!

° Diffusers ° Olie tasjes ° Olie rollers & meer °

Ben je op zoek naar iets speciaals of zoek je bepaalde producten? Laat het me weten en ik ga voor. je op zoek!

Voor een compleet overzicht van álle producten klik op onderstaande button en je komt terecht in de algemene webshop!