Het zakelijke stuk…

alles wat je nodig hebt:

Is een flinke dosis enthousiasme, positieve mindset, leergierigheid, discipline en een doorzettingsvermogen. Belangrijk is om te bedenken wat ik wilt. Ben je op zoek naar een paar honderd euro extra in de maand of wil jij geheel financieel onafhankelijk zijn en stoppen met je huidige baan? Alles kan, zolang jij je er maar voor inzet!

Om te kunnen starten met dit avontuur raden we je altijd an de starterkit te kopen. Dit is dan ook nagenoeg de enige investering die je hoeft te maken. Ik zeg nagenoeg want ik spreek uit ervaring als ik zeg dat dit verslavend werkt. Je gaat sowieso meer bestellen op de lange baan! Vanzelfsprekend is het handig als je ook daadwerkelijk gaat gebruiken zodat je weet waar je over praat.

levensgenieter & catmon

… durven dromen…

Betekent dit dat je slapend rijk kunt worden? Helaas, zo werkt het niet. Ook in deze business is het hard werken, net als overal. Je zaait wat je oogst. Stiekem dromen wij van een tweede huis in Kroatië en nooit eerder was dit doel zo dichtbij. Er is voor ons heel wat veranderd sinds 2016, toen ik dit avontuur in stapte. Wat zou jij doen met € 100,- extra in de maand? Of € 500,-? Of misschien wel als je je huidige salaris hebt verdubbeld? It’s up to you! Jij kan deze droom waar maken, het enige wat je hoeft. tedoen is te starten, wij doen de rest!

Educatie om te starten, challenges waaraan je mee kunt doen, informatie voorradig door middel van whatsapp groepen, Facebook groepen, pdf’s boordevol informatie en een tof team met allerlei expertises. Zo hebben we een kraamhulp, hebben we dames die cuppings geven, reikie en holistische therapeuten. Ook docenten en zorgmedewerkers.

En? Hoe ziet jouw ideale situatie eruit? Durven dromen, begint hier!

bestel hier meteen jouw:

premium starter kit

Wat zijn de verdiensten?

Brand partner zijn bij Young Living geeft je vele mogelijkheden. Wanneer jij dit als hobby ziet zal het zich ook uitbetalen als hobby. Wanneer je er hard, consequent, consistent en met passie aan werkt, kun je er ook een riant inkomen mee opbouwen. En ik zeg riant, ik bedoel ook riant.

Jij bepaald hoeveel tijd en werk je erin stopt en hoe zich dit laat uitbetalen. De een groeit sneller dan de ander maar met de juiste mindset kun je overal komen! En je doet het natuurlijk niet alleen. Jij bepaald je doel, wij helpen je daarbij!

Nieuwsgierig naar wat je zou kunnen verdienen?
Kijk dan hier!

Young Living essentiële oliën zijn van
100% zuiver therapeutische klasse.